Nieuws

Al dat reizen…

Inmiddels ben ik al een aantal weken aan het reizen en zie ik ernaar uit om langer op een plek te blijven en niet meer uit mijn backpack te leven. Ik heb ontzettend veel mensen leren kennen, die hun wijsheid en ervaringen met mij hebben gedeeld. Ook heb ik veel informatie gehoord en mocht ik echt waardevolle lessen leren.

Tegelijkertijd heb ik al iets van Aziё mogen zien en proeven, wat meestal geweldig was. De bekendste vrucht van Aziё, de durian, was tot mijn verbazing best lekker. En het eten van zoveel rijst valt me erg mee, elk land heeft zo z’n eigen specialiteiten hierin, en sommige zijn eerrrggg bijzonder. En verder is het echt genieten van zoveel vers fruit, zoals mango, papaya, ananas en een heel aantal waarvoor geen Nederlandse naam is, daarom maar een paar foto’s.

Tussendoor gaat het reizen meestal goed. Alleen bij een vlucht had ik opeens vier uur vertraging waardoor ik midden in de nacht aankwam en na ruim drie uur mijn bed weer uit mocht…. Ook heeft al dat reizen en eten niet altijd een geweldige invloed op mijn lichaam.

Maar gelukkig is het meestal geweldig om hier te zijn en ik ben dankbaar voor wat ik elke dag weer mag ontvangen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *