Nieuws

Een geweldige tuin

Sinds een maand wonen we in een nieuw appartement en wat voelen we ons gezegend! De mensen om ons heen zijn enorm vriendelijk en behulpzaam. Tegelijk is het ook makkelijker om mensen uit te nodigen en we kunnen dan kiezen waar we willen zitten.

Één van de mooie plekken is de tuin. Met name ’s ochtends en het eind van de middag, wanneer het iets koeler is, is dit een geweldige plek om samen te praten, te eten en gewoon te relaxen. 

In Cambodja zijn er niet zo veel mensen die een tuin hebben, met name niet de mensen in de grote steden. Alle ruimte wordt gebruikt voor het parkeren van de auto of brommers en mogelijk voor verkoop van dingen. Een tuin om van te genieten en te relaxen is niet echt noodzakelijk en nuttig. Tegelijkertijd kan er veel tijd mee ‘verloren’ gaan om voor die tuin te zorgen en alles mooi te houden. 

Ik ben dankbaar dat de twee mensen die eigenaren zijn van dit terrein wel van een tuin en van de natuur houden. En des te meer dankbaar dat ze dit ook met andere mensen willen delen en we alles kunnen gebruiken :-).

Hierbij een paar foto’s van onze bijzondere tuin 🙂