Nieuws

Bruiloften:-)

Één van de redenen dat ik nu in Nederland ben en eigenlijk wel de belangrijkste reden om mijn verlof te vervroegen, zijn de bruiloften van mijn broer en zus. Ruim een maand geleden is mijn broer met zijn Jenine getrouwd en begin deze maand is mijn zus met haar Eric getrouwd, hoewel het grote feest van hen nog zal volgen.

Wat ben ik dankbaar en wat is het een geweldige zegen om bij deze bijzondere familiemomenten aanwezig te zijn! Vijf dagen voor de bruiloft ontmoette ik Jenine voor het eerst face to face toen ze mij met Gert kwam ophalen. En toen was er de grote dag! In een mooi kasteel in de bossen in het midden van Nederland vond de huwelijksbevestiging plaats. Twee verliefde mensen die elkaar het ja-woord gaven en vervolgens met alle gasten op een zonovergoten dag genoten van het feest. Mensen waren vrolijk, het weer was geweldig, de lokatie was ontzettend mooi en bijzonder, het eten was heerlijk en alles verliep goed. Dankbaar dat ik hier getuige van mocht zijn!

Vervolgens trouwde Karla met haar Eric. De zon was er weer helemaal bij toen ze elkaar het ja-woord gaven. Met directe familieleden en vrienden werd nog genoten van een heerlijke lunch en werden er uiteraard mooie foto’s gemaakt. De kerkelijke inzegening en het grote feest volgen nog.

Inmiddels zijn alle verhuizingen achter de rug en zijn beide echtparen druk met alles uitpakken en hun huis echt een thuis maken. Het was mooi om verschillende keren te kunnen helpen en nu ook nog tot begin november de tijd te hebben om hen regelmatig te ontmoeten:-).