Nieuws

Weekje in Engeland

En toen was het even tijd voor echt vakantie. Mijn vriendin Jules kwam naar Nederland en we konden even samen toerist zijn. Op de fiets door het mooie Salland, in een bootje door het Nederlandse Venetië, de lekkerste kibbeling eten in Urk en nog de Spakenburgse klederdracht bewonderd. Daarnaast was er tijd om bij te kletsen en een aantal studenten uit onze Engeland tijd te bezoeken. Bijzonder om te horen wat er met iedereen is gebeurd in de laatste tien jaar!

Vervolgens ben ik meegegaan naar haar ouders’ huis. Het was negen jaar geleden dat ik voor het laatst in Engeland was en hen gezien had en het was bijzonder om terug te gaan! Één van de hoogtepunten was het maken en eten van bannoffee pie, echt mijn favoriete dessert toen ik daar woonde.

De laatste paar dagen in Engeland kon ik op bezoek bij mensen die ik in Cambodja had ontmoet en die terug zijn gegaan naar Engeland. Één van hen heeft mij ontzettend bemoedigd in mijn eerste jaren in Cambodja en het was geweldig om hen terug te zien. Onze levens zijn in een paar jaar al enorm veranderd, tijd om dus bij te praten en te zien/horen hoe God in onze levens heeft gewerkt. 

Hetty en Hetty

Een echtpaar die ik ook in Cambodja heb leren kennen, vonden mijn naam erg mooi en daarom wilden ze iemand naar mij vernoemen. Aangezien de kinderen al waren opgegroeid, besloot dit echtpaar hun nieuwe hond naar mij te vernoemen:-). Het was vreemd om te horen ‘Hetty come’, ‘Hetty down’, ‘Hetty stop’, maar gelukkig konden we het gelijk goed met elkaar vinden, een lieve en ontzettend energieke hond.