Nieuws

Bemoedigingen

Dit jaar is het alweer tien jaar geleden dat ik naar Azië verhuisde. Een tijd waarin ik in verschillende landen, steden en huizen heb gewoond, en ook verschillende huisgenotes heb gehad.

Op een vrije dag pakte ik een bak met allemaal kaarten en brieven die ik in de afgelopen jaren van lieve broers en zussen uit Nederland en andere landen heb ontvangen. Dankbaar lees ik de woorden, met vaak een lach en een traan. Er wordt geschreven over fijne herinneringen van ons samen en persoonlijke verhalen van mensen. Ik heb bemoedigende woorden, wijze raad en Zijn waarheid van velen mogen ontvangen. Dankbaar!!

Op die dag ben ik aan het knippen geweest, ik kan inderdaad niet alles bewaren. Speciale zinnen en woorden en bijzondere plaatjes heb ik uitgeknipt en vervolgens op een groot papier geplakt. Op mijn slaapkamer kan ik ze nu regelmatig nalezen….

“Ik hoop dat je rust – tijd neemt en goed zorgt voor je geest, je ziel en je lichaam.”

“Er bestaan geen ‘zomaar’ of ‘toevallige’ ontmoetingen.”

“Dank je wel voor je gezelligheid in de afgelopen tijd! Ik zal dat ‘Hetty-lachje’ nog missen…:-)”

“… jouw boekenlegger (vrouwtje) … dan zegt L: Hetty? en geeft dan een kusje aan het poppetje.”

“Het is voor jou een tijd met moeilijke en verdrietige gebeurtenissen. Fijn dat je het deelt…”

“Met mij gaat het naar omstandigheden goed en ben gewoon dankbaar!”

“Vergeet niet om ook geregeld even alleen ‘Hetty’ te zijn… Geniet van wat je meemaakt en steek mensen aan met je enthousiasme.”

“J said you needed stropwaffles, but I have failed to find any, tried 4 places & the internet! So hope the caramel shortcakes will do.”

Ik ben dankbaar voor zo veel liefde, bemoedigingen en mensen om me heen, ver weg, maar door dezen kaarten/brieven ook weer heel dichtbij:-)!!