Nieuws

Over de rivier

Zoals jullie weten maak ik regelmatig fietstochtjes, vaak begin ik om half zes ’s ochtends zodat het nog redelijk koel is en ben ik rond zeven uur weer thuis. Zelfs dan zijn een koude douche en veel drinken de beste opties na thuiskomst, met de luchtvochtigheid hier kom je sowieso bezweet thuis…

Vorige week heb ik een iets langer (en rustiger) fietstochtje gemaakt. Met de veerboot ging ik de rivier over en kwam ik in een klein dorpje terecht, wat minder goede wegen, maar ook een stuk minder verkeer en veel meer groen. Een plekje met mooi uitzicht gevonden waar ik kon ontbijten en wat kon drinken. Met een fietstocht van tussen de 40 en 50 km en wat pauzes tussendoor toch een relaxte ochtend gehad.

Hieronder een paar foto’s om jullie een indruk te geven:-)

Over de rivier met de veerboot – en genieten van een zonsopgang op de boot
De Cambodjaanse velden, mooie uitzichten en geen huis te zien:-).
Uitzicht tijdens ontbijt, in de verte de hoge gebouwen aan de overkant van de rivier.
Giethoorn in Cambodja, niet te vergelijken…
De trap is al gebouwd, maar waar heen? Veel onafgebouwde gebouwen/huizen hier.