Nieuws

Zo veel beter! Dankbaar!

Regelmatig ontdek ik weer iets om dankbaar voor te zijn, de verhuizing heeft me goed gedaan:-).

In het oude huis konden we elke dag wel schoonmaken, binnen no time lag er weer een laag stof. Nu is alles na een paar dagen nog ‘gewoon’ schoon:-).

In het oude huis zat ik soms op de vloer in de keuken. Met mijn elektrische muggenmepper lagen er dan binnen 10 minuten meer dan 30 dode muggen op de vloer. We hadden vissen die gek op muggen waren.

Nu zie ik soms één mug vliegen, maar ik kan weer slapen zonder klamboe:-).

Het oude huis was donker, altijd had ik het licht aan overdag.

Nu kan ik werken, lezen, en veel andere dingen doen met het wonderbaarlijke licht van buiten:-).

Beide huizen hebben een open dak (met overkapping). Bij het oude huis gingen alle planten dood, lag er constant weer een laag stof en gebruikten de buren ons dak regelmatig. Nu leven onze planten op, is het een heerlijke plek om te relaxen en merkten we plotseling dat we frisse lucht konden inademen:-).

In de straat van het oude huis liepen tientallen straathonden rond, die overal hun behoefte deden. Nu zijn er maar een paar honden in de buurt te bekennen, die hun behoefte doen buiten de buurt op een groot grasveld en de eigenaren zorgen voor hun honden:-).

Al met al voel ik me meer relaxed, kan ik beter mijn werk doen vanuit huis, en ben ik dankbaar voor veel dingen!

En ja, we zien wat minder mensen dan bij het oude huis, maar de contacten zijn inmiddels zo goed dat we gewoon terug kunnen gaan naar de ‘oude’ straat en zo bij iedereen langs kunnen voor een praatje of wat we ook maar nodig hebben:-).