Nieuws

Verrassingen :-)

Nederlandse lekkernijen als pepernoten, chocola, schuimpjes, drop en thee. Op het moment dat je die weer ontvangt, besef je dat je al dat lekkers toch wel hebt gemist.

Op 5 december kwam iemand met een groot pakket binnenlopen. Een enorm pakket vol met al die lekkernijen, maar ook met notitieboeken, douchegel, kaarsen, zelfs bloemen en een armbandje, en hele lieve en bemoedigende kaarten. Wat een zegen om dit van lieve broers en zussen in Nederland te ontvangen:-).

Net voor kerst mocht ik een lieve kerstwens ontvangen van mijn sportmaatjes in Nederland. Ze sporten door, bemoedigen elkaar en ook mij, en ik mag nog steeds deel zijn van deze bijzondere groep.

Net na kerst kwam ik weer bij het team centrum en dezelfde man zei ‘er is weer een pakket voor je binnengekomen’. Op de brommer nam het ik mee naar huis en ontdekte weer veel lekkernijen en lieve berichten van broers en zussen, ooms en tantes, neven en nichten. In dit pakket ook veel dingen waar ik me in mijn vrije tijd mee kan vermaken:-).

Mijn huisgenote ziet alles aan en als er iets bijzonders voorbij komt, wordt het gelijk opengemaakt en geproefd. ‘Nu hoeven we tot je verlof geen snoep en koekjes meer te kopen’ zei ze. Er is inderdaad genoeg om de komende maanden van te genieten.

Het is bijzonder om zo ver weg te zijn, maar toch ook soms even heel dichtbij. Mensen die aan me denken, me bemoedigen, er naar uitzien me straks weer te verwelkomen in Nederland en me helpen om op afstand te blijven genieten en de race te blijven lopen! Dankbaar!