Nieuws

Dankbaar!

De laatste weken zijn voorbij gevlogen. De agenda stond vol met allerlei afspraken, variërend van werk tot op bezoek bij mensen tot het voorbereiden van veel dingen en tussendoor het sporten. Ik heb genoten van de meeste dingen en veel rust ervaren in alles, erg bijzonder.

De laatste week was gevuld met een familiefeestje, een etentje met de mensen die dicht om mij heen hebben gestaan in alle voorbereidingen, een bruiloft van twee bijzondere mensen, een laatste optocht in ons mooie stadje en tussendoor het vele inpakken.

Het ‘afscheidsfeest’ op zondag was geweldig. Dankbaarheid overheerst als ik terugdenk aan zoveel mensen die er bij waren, aan iedereen van wie ik afscheid mocht nemen en aan de fijne tijd samen. Ik had me niets beters kunnen voorstellen en ben heel blij met zoveel mensen die dit alles mogelijk hebben gemaakt. Echt geweldig!!

Maandag zal ik dan echt vertrekken, mijn reis naar Azië begint. Het besef is er nog steeds niet, maar er zal vast een moment komen waarop alles gaat landen. Tot die tijd geniet ik van de mooie herinneringen en van een map met veel kaarten en brieven voor in het vliegtuig:-).

Dank jullie wel!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *