Nieuws

Nog eventjes…

De laatste paar weken is er veel gebeurd, langzaamaan vielen alle stukjes samen en zo heb ik afgelopen maandag mijn vliegticket naar Azië geboekt. Ik kan beginnen met de laatste voorbereidingen en mag met een nieuwe fase in mijn leven beginnen. In Azië een taal gaan studeren, me in de cultuur en gewoontes van de mensen daar verdiepen en dan aan het werk gaan. Het is iets wat nog ver weg lijkt, maar waar ik al zo lang mee bezig ben en waar ik steeds meer naar toe ben gegroeid.

De laatste weken in Nederland (voorlopig dan) zijn aangebroken, de tijd van afscheid nemen is weer gekomen. De komende maand zal een periode zijn van terugkijken op veel mooie momenten, dankbaar zijn voor zoveel bijzondere dingen die zijn gebeurd, maar ook vooruitzien naar de periode die komen gaat.

Nog een paar weken genieten van veel bekende mensen om me heen, nog een paar weken genieten van een bruine boterham met kaas en aardappels, nog een paar weken genieten van de rust van het leven in een kleine stad, nog een paar weken genieten van mijn fiets, nog een paar weken genieten dat ik ‘normaal’ Nederlands kan praten, nog een paar weken genieten van die heerlijke stroopwafels.

Nog eventjes…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *