Nieuws

5 december

Vanmiddag had ik even tijd om wat dingen te regelen en te winkelen. In deze grote stad zijn er ontzettend veel ‘winkelstraten’. Op de begane grond van huizen zijn allerlei soorten winkels, reparatiezaken, kantoors, en dergelijke ingericht, meestal erg klein vergeleken met Nederland.

Af en toe zie ik een kerstboom ergens staan en sommige winkels verkopen redelijk wat kerstspullen. Zo ook een soort westerse supermarkt waar veel chocolade kerstmannen, klokken en kransjes te koop zijn.

Maar tussen al die kerstspullen zag ik een ander figuur van chocola. En toen bedacht ik mij dat het 5 december is en iedereen in Nederland nu de verjaardag van Sinterklaas aan het vieren is.

Ik kon het niet laten om deze chocolade Sinterklaas te kopen en zelfs zo ver weg de verjaardag van Sinterklaas te vieren:-).