Nieuws

Een feestmaand

In Nederland is december een echte feestmaand. Na Sinterklaas komt de kerst, gevolgd door oud en nieuw. Vaak een mooie periode om vakantie te nemen. Zo heb ik de afgelopen weken ook tien dagen vakantie gehad, ik ben even het land uitgegaan en met een nieuw visum ben ik deze week weer teruggekomen.

Van ‘familie’ heb ik verschillende kaarten en pakketjes ontvangen. Ik kan de komende weken genieten van pepernoten, millionaire shortbread, drop, hachee en echte boerenkool met rookworstJ. En daarnaast heb ik ontzettend veel chocola ontvangen, waarschijnlijk gaat de gedachte aan mij samen met die van chocola… En bij een feestmaand horen natuurlijk kaarsjes, welke ook in de meeste pakketjes aanwezig waren. Ik ben dankbaar en voel me bemoedigd door al deze post.

Dit weekend en volgend weekend hoop ik ook te genieten van de feestdagen. Met verschillende vrienden komen we bij elkaar om te genieten van heerlijk eten en spelletjes met cadeautjes, echt Amerikaans, of toch een beetje een verlate Sinterklaas viering.

Volgend weekend gaan we het nieuwe jaar in. Door alle tijdverschillen ga ik zes uur eerder het nieuwe jaar in dan iedereen in Nederland. Dit jaar is dan ook een kort jaar voor mij, maar met alles wat er gebeurd is, lijkt dat toch echt anders.

Ik wens jullie hele fijne feestdagen toe. Geniet van deze bijzondere dagen!